0 – 24 SOS mobil gumis – gumicsere, defektjavítás

Állok szíves rendelkezésére háznál történő gumicsere és helyszíni defektjavítás szolgáltatásaimmal. Gyermekkorom óta érdekel az autók világa: szerkezetük, felépítésük, kinézetük, történelmük, minden ami velük kapcsolatos. Mindig is lenyűgözött, hogy milyen praktikus, kényelmes és gyors módját jelentik a közlekedésnek.

Ugyanakkor jól tudom, hogy nem megfelelő karbantartás esetén milyen – sokszor elkerülhető – veszélyeket és költségeket tudnak eredményezni gépjárműveink. Az autógumik képezik az egyedüli érintkezési pontot az úttest és a jármű között. Ezért a gumik és az egész futómű állapota kritikus és kiemelt fontosságú mind biztonsági, mind kényelmi szempontból.

négyévszakos gumi

Megfelelő gumiabroncsok nélkül minden megtett kilométerrel kockáztat! – Kritikus az időben történő gumicsere!

Elhasználódott és nem az időjárási és útviszonyoknak megfelelő autógumik használatával saját és mások testi épségét veszélyeztetheti a gondatlan autótulajdonos. Valamint jelentős kárt okozhat saját és mások gépjárművében, még akkor is, ha rutinos sofőr vezeti az autót! Egy garnitúra autógumi a szereléssel együtt is csak töredék költség ahhoz képest, ha a nem megfelelő gumik miatt baleset történik! Ha autógumijai már kopottak vagy nem a szezonnak megfelelőek, hívjon, hogy mielőbb lecserélhessem, és biztonságban tudhassa Önmagát és autóját!

De ha nem is olyan radikális dologról beszélünk, mint egy baleset… Bárki ismerheti a kellemetlen érzést, amikor a legrosszabbkor kap defektet az autója. Ilyenkor gyors, rugalmas, ugyanakkor megfizethető segítségre van szüksége mielőbb. Hivatásom és küldetésem, hogy profi, gyors, megbízható és kedvező árú szolgáltatást nyújtsak mind gumicsere, mind defektjavítás terén. Személygépjármű és kisteherautó defektjavításához, gumicseréjéhez teljes körűen felszerelt szervizautómmal helyszíni munkálatokat tudok végezni a bajba jutás helyén. Így nem kell trélert, autómentőt hívni, akkor sem, ha valami miatt nem volt kéznél pótkerék (esetleg az is defektes, leeresztett).

gyors gumicsere

Kinek való a mobil gumis szolgáltatás (akár gumicsere, akár defektjavítás esetén)?

Mind cégeknek, mind magánszemélyeknek kényelmesebb, költség- és időhatékonyabb, ha házhoz megy a gumiszerelő. Ha a saját telephelyen/lakásnál történik a gumijavítás vagy gumicsere, akkor Ön addig folytatni tudja napi teendőit. A 0 – 24 órás mobil gumiszerviz szolgáltatásnak köszönhetően nem kell többet gumiszervizeket keresni. Nem kell akár több tíz km-t utazni ahhoz, hogy megtörténjen a téli / nyári szezonális gumicsere.

Mentse el elérhetőségemet, és rendelkezésére állok, legyen az akár nappal, vagy éjszaka, hétköznap, hétvége vagy ünnepnap, esőben, hóban vagy napsütésben.

mobil gumis

Jól felszerelt mobil gumis szakszerviz áll magánszemélyek, cégek, közületek rendelkezésére gumijavítás és/vagy gumicsere kapcsán. Manapság minden perc számít. Szolgáltatásommal nem kell értékes idejét azzal töltenie, hogy gumiszervizbe vigye autóját és ott várja meg a munkálatokat. A mobil gumiszerviz házhoz megy Önhöz, így kényelmesen folytathatja napi teendőit, míg készül a gumijavítás vagy gumicsere. Több jármű, illetve hosszú távú együttműködés esetén személyre szabott kedvezményeket és időbeli prioritást biztosítok Önnek.

Autógumi mentés – defektjavítás

Amennyiben az autógumi még menthető, vállalom különböző gumisérülések helyszíni szakszerű javítását, sérült szelepek cseréjét. Az esetek túlnyomó többségében a hibák kijavíthatók, azonban előfordulhatnak olyan mértékű és jellegű sérülések, melyek nem javíthatók ki biztonságosan. Ilyen esetben a szakember a helyszíni megtekintés alapján a gumiabroncs cseréjét javasolhatja.

Szezonális gumicsere: téli gumicsere és nyári gumicsere kényelmesen, mobil gumis által

Nem csak a gépjármű műszaki állapota miatt rendkívül fontos az évszaknak, az időjárási körülményeknek megfelelő, jó állapotú gumiabroncs használata. Mindenekelőtt a biztonságunk az, ami miatt nem szabad kockáztatni a nem megfelelő, kopott, rossz állapotú gumival történő közlekedést. Ha közeledik a téli vagy a nyári gumira váltás ideje, esetleg már régi, túl kopott autójának gumija, hívjon. Kényelmesen, az Önnek megfelelő helyen és időben megoldjuk a gumicserét.

Nonstop telefonos elérhetőség (mobil gumis) +36304760349

Mobil gumiszerviz további elérhetőségei>>>

Vissza a nonstop gumiszerelő főoldalára>>>

Tekintse meg a 0-24 mobil gumiszerviz Facebook oldalát is!>>>

mobil gumiszervíz bemutatkozás szófelhő